vrktjechiŽ.gif (9546 bytes)

TSJECHIň

 

In een bosrijk deel van Tsjechie verhuren wij een traditionele Tsjechische woning voor 8 personen.

Hieronder kunt u meer lezen over dit luxe vakantiehuis. U kunt op de knop wanneer vrij klikken om te kijken of de woning nog beschikbaar is in een bepaalde periode. Voor meer foto's kunt u hier klikken.  De tarieven staan op deze pagina, de locaties op deze pagina.

 

 

 

tsjechie1.gif (23571 bytes)

Huis TsjechiŽ

De woonkamer is uitgerust met een tv (met satelietontvangst, dus Nederlandse zenders), een audioset en een videorecorder. Het huis heeft een grote keuken met koelkast, afwasmachine, wasmachine, droger en keramische kookplaat. De badkamer bevindt zich op de begane grond en is voorzien van een ruim ligbad, een toilet en een wastafel. Het huis heeft centrale verwarming en stromend water. Er zijn vier 2-persoons slaapkamers. Op de eerste verdieping is er eveneens een douchecabine.

 

 

De woning is gelegen in Medonosy, in het Kokorin-reservaat, in de bossen, op zo'n drie kwartier rijden van Praag en een half uur rijden van Terezin (Theresienstadt, voormalig concentratiekamp). Het dichtstbijzijnde wintersportgebied   ligt op ongeveer een uur rijden. Het huis staat in een geweldige omgeving met grote bossen, veel wild en een prachtige natuur.

 

 

tsjechieomgeving2.gif (32465 bytes)

 

tsjechie2.gif (26169 bytes)

 

 

Naast het huis staat een (authentieke, maar niet goed werkende) waterpomp. Achter huis is een terras met afdakje en een goed werkende barbecue. Er is een zwembadje (indien gevuld met regenwater) en er zijn volop restaurants in de buurt. Op een kilometer van de woning ligt een natuurlijke (water)bron. Het huis is ook in de winter goed bereikbaar.

Klik hier voor meer foto's!
Klik hier voor de tarieven
Klik hier voor de locatie

 

Voor meer informatie over TsjechiŽ en de bezienswaardigheden verwijzen wij u naar: tsjechie.pagina.nl.

 

tsjechieomgeving1.gif (25892 bytes)

Voor overige informatie en vragen kunt u zich wenden tot het onderstaande (email)adres.


RECREA-SRO: VAKANTIEHUIZEN- EN CARAVANVERHUUR
Fam. van der Wielen - Westerburen 40 - 8891 GP   Terschelling
Tel: 0562-448179
E-mail sturen

 

(copyright 2002)