vrkbrandaris.gif (9681 bytes)

ZOMERHUIS 'T SCHUURTJE'Op deze pagina vindt u meer informatie over het sfeervolle zomerhuis 't Schuurtje'. Het zomerhuis is stijlvol ingericht en u heeft vanaf het terras een prachtig uitzicht over de Midslander Polder en Horp. Als u informatie wilt over wanneer dit zomerhuis beschikbaar is, kunt u hier kijken. Voor informatie over de tarieven vindt u hier en voor meer foto's van de bungalow kunt u deze pagina bezoeken.Deze voormalige kalverstal is in landelijke stijl omgebouwd tot een sfeervol appartement op een voormalig boerenerf in Baaiduinen. Het zomerhuis is geschikt voor 6 personen. In het zomerhuis staat onder meer een TV (met kabel-ontvangst), een stijlvolle kachel en keuken met magnetron.

 

Er bevinden zich twee tweepersoons bedsteden op de begane grond. Verder zijn er één-persoons slaapplaatsen op de eerste verdieping. De bungalow is voorzien van douche en toilet. Op aanvraag zijn een kinderledikantje, box en kinderstoel beschikbaar.

Beddengoed en handdoekenset zijn te huur.

Het zomerhuis staat op een voormalig boerenerf. U zult dan ook regelmatig kippen aan uw voordeur vinden. De duinen liggen op 5 minuten fietsen. Het is slechts enkele minuten fietsen naar de Waddenzee. Het Noordzeestrand vindt u op ruim 10 minuten fietsen.

Het zomerhuis is het gehele jaar goed bereikbaar ongeacht de weersomstandigheden en er zijn goede busverbindingen op enkele minuten lopen van de bungalow.

U kunt zomerhuis 't Schuurtje ' nu ook op Google Earth bekijken. U kunt de onderstaande link openen met Google Earth of -als dat niet lukt- de onderstaande coordinaten invoeren.

53º 23’ 33.46” N 5º 18’ 14.27” O

Bungalow 't Schuurtje' op Google Earth bekijken.

Er is nu ook een gastenboek waarin u uw ervaringen en commentaar kunt achterlaten! Leest u het ook gerust door voor ervaringen van andere huurders. Vragen kunt u beter stellen via de e-mail.
 Voor overige informatie en vragen kunt u zich wenden tot het onderstaande (email)adres.

RECREA-SRO: VAKANTIEHUIZEN- EN CARAVANVERHUUR
Fam. de Graaf - Baaiduinen 1- 8884 HG - Baaiduinen, Terschelling
Tel: 0562-448614

E-mail sturen
 

(copyright 2005)