vrkalgemeen.gif (9549 bytes)

HOME

 

Welkom op de site van recrea-sro. Hier vindt u informatie over de vakantiehuizen- en caravanverhuur van de fam. Van der Wielen. Deze vakantieverblijven bevinden zich op Terschelling.

Over alle verblijven kunt u informatie opvragen door op de knoppen hiernaast te klikken.

 
Terschelling
Hier vindt u informatie over zomerhuis 'De Wielewaal', stacaravan 'Santé' en appartement 't Schuurtje'.
 
Zomerhuis 'de Wielewaal' is een goed en uitgebreid ingericht zomerhuis voor 6 personen met drie slaapkamers en een luxe keuken. Het strand vindt u slechts op 5 minuten lopen van het zomerhuis.

Verder bieden we ook het sfeervolle zes-persoons appartement 't Schuurtje' op een voormalig boerenerf in Baaiduinen aan. Slapen in bedstedes, en ook nog een mooi uitzicht over de Midslander polder en kippen bij de deur.

Tot slot verhuren wij sinds kort ook stacaravan 'Geertje' in Formerum. Hier kunt u luxe kamperen op een rustige camping met bos en duin nabij!

Er is onder andere nog een deel van Oerol beschikbaar in 't Schuurtje'! Belt u hierover met fam. de Graag (0562-448614) voor meer informatie. Verder is vrijwel de gehele zomer nog beschikbaar in stacaravan 'Geertje'!. Wilt u meer weten over deze stacaravan, belt u dan met mevr. Visser (0562-449440).

Per heden kunt u de 'de Wielewaal, 't Schuurtje' en 'Geertje' ook via Google Earth bekijken. De coordinaten staan aangegeven op de pagina's specifiek voor de drie verhuurobjecten en op de pagina met locatie-informatie. U dient hiervoor natuurlijk wel Google Earth geinstalleerd te hebben.

Er is nu ook een gastenboek waarin u uw ervaringen en commentaar kunt achterlaten!

brandaris.gif (20905 bytes)

 
Wanneer vrij
Om te kijken in welke periode de verschillende accommodaties nog vrij zijn, kunt u deze pagina raadplegen. Deze pagina wordt regelmatig bijgewerkt.

Foto's
Kijk hier voor foto's van de verschillende accommodaties!

Tarieven
Hier staan de tarieven van alle verhuurobjecten. 

Als iets u niet duidelijk is, voor meer informatie over een verhuurobject, of als u interesse heeft, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt onderaan de pagina de gegevens vinden die hiervoor nodig zijn.

 
RECREA-SRO: VAKANTIEHUIZEN EN CARAVANVERHUUR
Fam. van der Wielen - Westerburen 40 - 8891 GP   Terschelling
Tel: 0562-448179
E-mail sturen

(copyright 2002)