vrkbrandaris.gif (9681 bytes)

STACARAVAN GEERTJE


Op deze pagina vindt u meer informatie over stacaravan 'Geertje' van mevrouw C.G. Visser. Deze stacaravan is geschikt voor vier personen en staat op een steenworp afstand van bos en duin. Het strand van Formerum vindt u op slechts 10 minuutjes fietsen van de caravan.


Deze vierpersoons caravan staat op camping "de Kei" te Formerum. De Kei is een kleine en rustige, centraal gelegen camping die zich, zoals gezegd, op slechts enkele minuten van bos en duin bevindt.
In Formerum (enkele minuten lopen) bevindt zich een grote supermarkt, fietsenverhuurder en restaurant. Verder is in Formerum een Midgetgolf-baan.
Er zijn een slaapkamer met tweepersoons bed en één met stapelbed met kussens en dekbedden. Een campingledikantje met dekbed is aanwezig voor kleine kinderen en baby's.
In de caravan zijn radio en kleurentelevisie met satelietontvangst aanwezig. Uiteraard zijn ook badkamer met douche, toilet en wastafel aanwezig.
De volledig ingerichte keuken is onder andere voorzien van een vierpits kookplaat, koelkast, magnetron en koffiezetapparaat.
Verder is er ringverwarming, waardoor de gehele verwarming te verwarmen is. Deze verwarming kan tevens aangewend worden als koeling, wat in de zomer erg aangenaam kan zijn.
De caravan staat op een beschutte, bomenrijke plek. Zo vindt u om de picknicktafel heen een mooi mos- en varentapijt Verder zijn er een parasol en losse tuinstoelen aanwezig.

U kunt stacaravan 'Geertje' nu ook op Google Earth bekijken.
U kunt de onderstaande link openen met Google Earth of -als dat niet lukt- de onderstaande coordinaten invoeren.

53º 22’ 38.49" N 5º 16’ 19.75” O

Stacaravan 'Geertje' op Google Earth

Klik hier voor meer foto's
Klik hier voor de tarieven
Klik hier voor de locatie
De caravan is aangesloten op water en elektrisch. Voor de kachel, geiser en het gasstel zijn gasflessen nodig. Er wordt voor gezorgd dat er voldoende gasflessen beschikbaar zijn. Voor het aansluiten van een nieuwe gasfles kunt u eventueel contact opnemen met mevr. Visser.

Andere bijzonderheden:
  • Huisdieren zijn helaas niet toegestaan.Er wordt geen kampgeld geheven. U moet echter wel toeristenbelasting betalen (0,78 per persoon per nacht) voor iedereen vanaf 4 jaar.Linnengoed moet u zelf meenemen (eventueel te huren bij Linnenverhuur van 't Leven te Midsland, Terschelling).
  • U wordt geacht de caravan zelf schoon te maken.

Er is nu ook een gastenboek waarin u uw ervaringen en commentaar kunt achterlaten! Leest u het ook gerust door voor ervaringen van andere huurders. Vragen kunt u beter stellen via de e-mail.

 
Voor overige informatie en vragen kunt u zich wenden tot het onderstaande (email)adres.

LET OP! U dient voor dit verhuurobject een ander nummer te bellen!RECREA-SRO: VAKANTIEHUIZEN- EN CARAVANVERHUUR
Mevr. C.G. Visser - Rozenland 38- 8891 JB - Midsland, Terschelling
Tel: 0562 - 449440 of 06 - 40320387

E-mail sturen
 

(copyright 2006)